яєчня з хумусом та шакшука
пряний гарбузовий крем, яйця пашот, Голандський соус, гарбузове насіння та зелена олія
з мандариновим курдом, свіжою хурмою, зернами гранату та рожевим перцем
з кремом Амаретто та горіхами
з малиновим кюлі та солодко - солоними мигдалевими пластівцями
з грибною Тартуфатою, смаженими печерицями з цибулею, пармезаном та трюфельною олією
картопляний хешбраун, домашня куряча ковбаска, бекон, мариновані огірки, м'які яйця, смажені гриби та фреш-салат
на цільнозерновому хлібі з фреш-салатом, яйцем пашот та соусом Голландез. Можна додати слабосолений лосось, креветку або курча
з молодою картоплею, фреш-салатом, овочевим рагу. Подаємо з цільнозерновим хлібом
з гуакамоле, цитрусовим крем-сиром, скремблом та фреш-салатом
омлет/ скрембл/ яєчня з фреш-салатом та додатком страв на ваш вибір
під ванільним заварним кремом, підсмаженим тростинним цукром та з сезонними ягодами
картопляний хешбраун з яйцями пашот, картоплею пай, пармезаном та соусом Тейсті
подаємо з соусом том-ям, петрушкою, пармезаном та кайєнським перцем
на бріоші з гірчичним соусом айолі, каперсами, селерою та пармезаном
з карамелізованими креветками у солодкому чилі. Подаємо з цільнозерновим хлібом
фісташкою, чебрецем та цільнозерновим хлібом
з чері, пластівцями чілі, маринованим марсом, кінзою та зеленою цибулею. Подаємо з цільнозерновим хлібом
з трюфельним соусом айолі та пармезаном
з соусом Тейсті та цедрою лимона
томати чері, зелена цибуля, класичний соус Цезар, м'яке яйце та пармезан
бекон, томати чері, зелена цибуля, класичний соус Цезар, м'яке яйце та пармезан
з авокадо, томатами чері, свіжим огірком та гранатовою заправкою Більше смакує з сухим білим Silk & Spice White blend
зі свіжих овочів з сиром фета, мʼятою та оливками Каламата
гарбузове насіння, нитки чілі та зелена олія
з домашнім курчам, овочами та м'яким яйцем
на основі курячого бульону, соєвий соус, стебло селери, в'ялені томати , печеричі з цибулею, петрушка, кінза та чілі
на вершково-креветковому бульйоні, з томатами, шпинатом та олією чилі
з гарбузовим пюре, чилі олією та смаженими овочами
з картопляним пюре та овочевим рагу
з картопляно-трюфельним пюре, овочами гриль та медовим соусом Деміглас Більше смакує з червоним сухим Scruffy shiraz Nugan Estate
у томатному соусі з пармезаном та в'яленими томатами Більше смакує з червоним напівсухим Entrecote Pere Gourmet
з томатами чері та каперсами Більше смакує з білим сухим Entrecote Chardonnay
в мʼякій булочці бріош з соусом том ям, свіжим маринованим салатом, манго чатні, шпинатом та зеленою цибулею. Подаємо з картопляними діпами або бататом на вибір та соусом на вибір: трюфельний айолі, соус Тейсті, домашній кетчуп або сирний соус
в м'якій булочці бріош з соусом Тейсті, сиром чедер та маринованими огірками. Подаємо з картопляними діпами або бататом на вибір та соусом на вибір: трюфельний айолі, соус Тейсті, домашній кетчуп або сирний соус Більше смакує з коктейлем Marry on vacation
в мʼякій булочці бріош з айолі карі, маринованим курячим стегном в панко, беконом та солодким чілі. Подаємо з картопляними діпами або бататом на вибір та соусом на вибір: трюфельний айолі, соус Тейсті, домашній кетчуп або сирний соус
в мʼякій булочці бріош з домашнім айолі, карамелізованою цибулею, сиром чедер, табаско та сирним соусом. Подаємо з картопляними діпами або бататом на вибір та соусом на вибір: трюфельний айолі, соус Тейсті, домашній кетчуп або сирний соус
в цільнозерновому хлібі з рожевими томатами, шпинатом, цибулею конфі та халапеньо
в м'якій булочці бріош з гірчичним соусом айолі, курячим стегном, беконом, маринованими огірками та цибулею
в мʼякій булочці бріош з домашнім ростбіфом, сирним соусом, фермерською моцареллою та трюфельним медом
авокадо, солодким чілі та фреш-салатом
цитрусовий крем, рукола, кумкват, бальзамічний крем, трюфельний мед та мигдалеві пластівці
грибним кремом, фундуком, припущеним шпинатом та яйцем пашот
цитрусовим крем-сиром, яйцем пашот та фреш-салатом
чотирма видами сиру, трюфельним медом, руколою та фісташкою
з заварним кремом, нутеллою, вершковим крем-сиром , фундуком , M&M's та морозивом
з кокосовим ганашем, морозивом та горіхами Більше смакує з коктейлем Trufalie
з пухким заварним кремом, полуничним компоте, фісташкою та морозивом
з пухким заварним кремом, мандариновим курдом, маракуйевим та мʼятним мармеладом і свіжим виноградом